E-learning Kinder BHV Herhaling (eerste hulp, Brand(bestrijding), ontruiming & communicatie)

Fris je kennis en vaardigheden van eerste hulp aan baby’s en kinderen, brand en ontruimingen op.

Verlopen jouw certificaten Eerste Hulp aan kinderen en BHV Brand en Ontruimen binnenkort? Hoe ontruim je ook alweer een kinderopvang? En wat zijn de laatste ontwikkelingen van kinder-EHBO? Met de herhalingscursus Kinder-BHV wordt de kennis en vaardigheden van kinder-EHBO, brand en ontruimen weer opgehaald en nieuwe richtlijnen bijgebracht en blijf je als kinderopvang voldoen aan de Wet IKK.

Wie kan de herhalingscursus Kinder-BHV volgen?

De herhalingscursus Kinder-BHV is speciaal voor werknemers die werken op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, naschoolse opvang, basisscholen, gastouders of andere kinderopvanglocaties met de certificaten Eerste Hulp aan kinderen en BHV Brand en Ontruiming waarvan de geldigheid binnen 6 maanden of minder verloopt.

Herhalingscursus Kinder-BHV

De Kinder-BHV herhalingscursus bestaat uit 8 tot 10 uur online leren en een praktijktraining van 4 uur.

Online theorie

In de theorie wordt de EHBO bij baby’s en kinderen en BHV Brand en Ontruiming & communicatie behandeld. Denk aan reanimeren bij kinderen, het gebruik van een AED, brandontruiming en communicatie in noodsituaties.

Je bereidt je online voor op de praktijktraining, door gebruik te maken van onze interactieve les-, oefen- en toetsingsprogramma. De lesstof is onderverdeeld in hoofdstukken. Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk. Zodra de praktijksituaties worden uitgelegd via filmpjes en foto's wordt gebruik gemaakt van professionele LOTUS. (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers).

Als alle hoofd- en subhoofdstukken zijn doorgelezen is er een volledig theorie-examen te maken. Je moet 70% goed hebben om een voldoende te halen. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen. Na het maken van het theorie-examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn. 

Je wordt toegelaten tot het praktijkdeel van de cursus als het theorie-examen is gehaald. 
Dit certificaat dient uitgeprint of digitaal op je mobiel getoond te worden tijdens de praktijkdag.

Je kan in je eigen tijd de e-learning volgen en je hoeft het niet in één dag te lezen. 
Je kunt elke keer de inlog link weer gebruiken om terug te keren in jou digitaal boek.

Een digitaal boek blijft 11 maanden in te zien en te gebruiken!

Praktijktraining: van 08.30 uur tot 12.30 uur

Tijdens de praktijktraining oefen je samen met de andere cursisten de communicatie en alarmering bij incidenten, een kinderopvang ontruimen, kinderen te reanimeren, gebruik van AED en kinderletsels te behandelen. Tijdens de praktijktraining worden cursisten beoordeeld of zij voldoende kennis en vaardigheden hebben over kinder-EHBO, brand en ontruiming.

Certificaat Kinder-BHV

Heeft de cursist zowel de online theorie als de praktijktraining succesvol afgerond?
Dan ontvangt de cursist twee persoonsgebonden certificaten: Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis of Nikta en BHV Brand en Ontruiming van KF Opleidingen.
Beide certificaten zijn één jaar geldig.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een Kinder-BHV cursus geheel of gedeeltelijk. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen kijkt u op de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Na het inschrijven en het betalen van de cursus, kunt u de factuur bij uw zorgverzekeraar declareren.

Praktische informatie:

  • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 12 cursisten.

  • Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen.

  • Deelnemers volgen de opleiding voor eigen risico en vrijwaren KF Opleidingen en de instructeurs van elke vorm van aansprakelijkheid.

€ inc. BTW
Kies locatie en datum event
BHV op eigen locatie? Vraag een offerte aan! edit

Specificaties

Duur
Lesmateriaal
Certificaat
Geldigheidsduur
Dagarrangement
Prijs incl.
Prijs excl.

Aanmelden

excl. BTW Schrijf je nu in!
           

Contact