Belangrijke zaken (details in de pdfalgemene voorwaarden)

Bent u verhinderd?

Als u verhinderd bent, geeft u dat voor aanvang van de cursus door aan ons secretariaat (bereikbaar op 06-51812236). Het is mogelijk een collega in uw plaats te sturen. Voor de extra administratiekosten rekenen wij € 25. Bij annulering, waarbij niemand in uw plaats komt, brengen wij annuleringskosten in rekening. Deze zijn afhankelijk van de datum waarop u zich afmeldt:

  • Tot 6 weken voor de start van de cursus: € 25
  • Tussen de 6 en 2 weken voor de start van de cursus: 50% van het cursusbedrag
  • Binnen 2 weken voor de start van de cursus: het volledige cursusbedrag

Wanneer annuleerd KF Opleidingen?

Als er te weinig deelnemers zijn, heeft KF Opleidingen het recht een cursus te annuleren of te verplaatsen naar een andere locatie. Wij realiseren ons dat dit vervelend kan zijn en proberen daarom - waar mogelijk - met een alternatief te komen.

Incompany cursussen

Bij het annuleren van een incompany cursus worden tot zes weken voor aanvang van de cursus geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering tussen twee en zes weken voor aanvang van de incompany cursus brengen wij 25% van de cursusprijs in rekening en bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de incompany cursus 50% van de cursusprijs.

EHBO

Wij verzorgen de basiscursus EHBO, EHBO aan kinderen, reanimatie / AED-gebruik

01
jan
2020

Eerste hulp bij Sportletsels (herhaling)

- - - - -
€ 33.06

De Eerste Hulpverlener is verplicht de kennis en vaardigheden te herhalen en zo nodig bij te schaven. De Eerste Hulpverlener is een belangrijke eerste schakel. 

01
jan
2020

Eerste hulp bij Sportletsels Opleiding

- - --
€ 66.12

Sporten is een gezonde bezigheid, toch krijgen sporters ook met sportletsels te maken. De eerstehulpverlener heeft een belangrijke functie bij het beperken van de schade die sporters tijdens het sporten op kunnen lopen. Goede eerste hulp kan erger voorkomen. Het herstel van een sportblessure begint al op het moment dat de Eerste Hulp wordt geboden.

01
jan
2020

Eerste hulp bij Wandelletsels Herhaling

- - --
€ 33.06

Steeds meer mensen gaan meedoen aan wandelevenementen. Daarvoor zijn ook steeds meer Eerste Hulpverleners nodig om (preventief) te helpen bij het behandelen van blaren, kramp en warmteletsels. Het behandelen van blaren vereist kennis, kunde en hygiëne. Het doel is het opheffen van het ongemak dat de blaar veroorzaakt zodat de wandelaar zijn weg weer kan vervolgen.

01
jan
2020

Eerste hulp bij wandelletsel opleiding

- - --
€ 66.12

Steeds meer mensen gaan meedoen aan wandelevenementen. Daarvoor zijn ook steeds meer Eerste Hulpverleners nodig om (preventief) te helpen bij het behandelen van blaren, kramp en warmteletsels. Het behandelen van blaren vereist kennis, kunde en hygiëne.

Het doel is het opheffen van het ongemak dat de blaar veroorzaakt zodat de wandelaar zijn weg weer kan vervolgen

01
jan
2020

PBLS (Kinder reanimatie) herhaling

- - --
€ 22.73

Veelal denkt men dat na de cursus PBLS bij kinderen de techniek van het reanimeren gesneden koek is. Natuurlijk hoopt iedereen het nooit te hoeven toe te passen. Maar juist omdat het niet wordt toegepast verwaterd de kennis. Daarom is het zeer belangrijk om jaarlijks een herhaling PBLS bij kinderen te volgen.

01
jan
2020

PBLS (Kinder reanimatie) Opleiding

- - --
€ 28.93

PBLS staat voor Peadiatric Basis Life Support (reanimatie van kinderen).

Bij reanimatie van babys en kinderen spreken wij van kinderen vanaf de geboorte tot 10 jaar. Deze opleiding is met name geschikt voor personen die werken met jonge kinderen zoals medewerkers van kinderdagverblijven, docenten, gastouders en kinderoppassers.

Gecertificeerd door EHBO LOGO 100 RGB
logo oranje kruis 1
logo NIBHV
Emergency first response vierkant
Afbeelding2 1
>